ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині КРУ відшкодувало втрат на 76 млн гривень

Львівський портал

|

КРУ у Львівській області за 9 місяців 2011 року відшкодувало втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 76,1 млн грн, з яких 17,7 млн грн склали відшкодування порушень, виявлених у попередні роки. Загалом надійшло 18,3 млн грн фінансових ресурсів та відшкодовано і поновлено втрати фінансових і матеріальних ресурсів на 57,8 млн грн. Про це йдеться у повідомленні КРУ у Львівській області.

Так, під час ревізії управління ДАІ ГУМВСУ у Львівській області, проведеної у листопаді 2010 року, було виявлено ненарахування і неперерахування до спеціального фонду бюджету 45,6 млн грн, які мали сплатити власники транспортних засобів при першій реєстрації автомобілів. В органи судочинства передано матеріали про 1729 випадків першої реєстрації транспортному засобу без сплати 44,5 млн грн відповідного податку. У ІІІ кварталі 2011 року забезпечено надходження 285,6 тис. грн цих коштів, а загальна сума сплаченого громадянами податку з власників транспортних засобів, який не було сплачено під час здійснення першої реєстрації таких засобів, становить 1,1 млн грн.

Під час ревізії фінансового управління Сколівської районної державної адміністрації виявилось, що з резервного фонду бюджету було виділено 45,9 тис. грн на видатки, що мають постійний характер і могли бути передбачені у проекті районного бюджету. За наслідками ревізії забезпечено відшкодування нецільового використання бюджетних коштів – на цю суму зменшено асигнування бюджету на соціальні програми і заходи державних органів у справах молоді.

У Бродівській центральній районній лікарні ревізори виявили фінансові операції, що призвели до втрат 121,7 тис. грн. Зокрема, під час проведення індексації грошових доходів працівникам медустанов неправильно було встановлено базовий місяць для проведення нарахувань і, як наслідок, впродовж червня-листопада 2010 року 69 громадянам Бродівського району зайво нараховано 89,8 тис. грн індексації (в т.ч. 23,6 тис. грн сплачено як внески до державних цільових фондів за незаконно виплаченими сумами). За результатами цієї ревізії забезпечено відшкодування 98,4 тис. грн незаконних фінансових видатків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *