ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян просять не клеїти оголошення будь-де

Львівський портал

|

Влада міста закликає львів’ян не розміщувати рекламних оголошень у недозволених місцях, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. З початком нового навчального року у місті побільшало оголошень про видачу кредитів, оренду житла, пошук роботи та проведення вечірок.

«У Львові є 208 інформаційних щитів, призначених для розвішування рекламних оголошень, афіш, плакатів тощо. Відповідно, немає жодної потреби засмічувати та псувати зовнішній вигляд міста, шляхом розклеювання рекламних оголошень у не відведених для цього місцях», – розповідає начальник відділу нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» Марина Кустова.

Крім того, у боротьбі із несанкціонованими оголошеннями КП «Адміністративно-технічне управління» активно співпрацює із районними адміністраціями.

«Двірники щоденно очищують елементи благоустрою під час прибирання закріплених за ними територій. Також щотижня до КП «Адміністративно-технічне управління» скеровуються взірці виявлених несанкціоновано розклеєних рекламних оголошень для опрацювання та притягнення правопорушників до адмінвідповідальності», – розповів директор ЛКП «Старий Львів» Ігор Савка.

Нагадаємо, що за несанкціоноване розклеювання по місту оголошень рекламного характеру передбачається адміністративна відповідальність у формі накладення штрафу у розмірі від 340 до 1360 грн. для громадян та від 850 до 1700 грн. для посадових осіб.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *