ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові серед юних читачів проводять конкурс «Улітку я читаю»

Львівський портал

|

Для маленьких читачів у Львові проводиться всеукраїнський конкурс  «Улітку я читаю». На переможців конкурсу чекає цікава екскурсія містом та можливість побувати у видавництві «Старого Лева». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.                                                                                                        

Окрім Львів’ян участь у конкурсі беруть діти з Києва, Ужгорода, Дніпропетровська тощо. Учасникам потрібно написати свої короткі анотації про книги, які вони прочитали та відправити їх до 20 серпня у видавництво «Старого Лева».         

Переможець конкурсу проведе казковий день у місті Лева з екскурсією на «чудо-поїзді» та прогулянкою у Ратуші. Після чого найталановитіший учасник зустрінеться зі Старим Левом в «Домі легенд».                                                                                                                                                                

«А якщо буде змога, ми б хотіли запросити на зустріч з переможцем конкурсу автора книги, про яку він написав», – додала головний редактор «Видавництва «Старого Лева» Мар’яна Савка.              

Довідка:

Анотації до книжок можна присилати на електронну адресу – [email protected] та [email protected] (листи подавати з позначкою конкурс) або приносити у відділ промоції ЛМР (301 каб) до 20 серпня.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *