ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура може порушити кримінальну справу проти Сопільника-молодшого

Львівський портал

|

Прокуратура Львівської області вилучила у міліції матеріали у справі Святослава Сопільника, який стріляв у Львові 9 травня. Зараз ці матеріали вивчаються і не виключено, що буде порушена кримінальна справа. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив перший заступник прокурора Львівської області Володимир Гураль.

«Особа, яка стріляла встановлена. За фактом пострілу з пристрою для відстрілу гумовими кулями одразу була порушена кримінальна справа за ст. 296 частина 4 – це кваліфіковане хуліганство. Були досліджені обставини при яких це сталося. Міліція дійшла до висновку, що ця особа знаходилася у стані необхідної оборони. На даний час ми витребували ці матеріали, бо особисто я вважаю, що ця особа вийшла за межі необхідної оборони. Цю справу ми вивчимо і приймемо необхідне рішення. Не виключаю, що ми дійдемо до висновку про необхідність притягнення до кримінальної відповідальності і пред’явимо обвинувачення цій особі», – зазначив В.Гураль. 

Нагадаємо, Святослав Сопільник вчинив стрілянину у Львові 9 травня. Він, застосувавши травматичний пістолет, поранив помічника депутата Львівської міської ради Олега Ковпака.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *