ОСТАННІ НОВИНИ

До лав внутрішніх військ з татуюванням не беруть

Львівський портал

|

До внутрішніх  військ не беруть  на службу призовників які мали приводи до міліції за вживання наркотиків, алкогольних напоїв, хуліганство, порушення громадського порядку або за інші правопорушення; також тих юнаків, які самі або їх близькі родичі (батько, мати, дружина, рідні брати та сестри) притягувались до кримінальної відповідальності. Про це повідомив начальник групи зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації управління Західного територіального командування ВВ МВС України підполковник Вадим Голуб.

Також багато уваги приділяється вивчення стану здоров’я та морально- психологічних якостей майбутніх солдатів внутрішніх військ. До військ також не беруть осіб із вираженими дефектами мови, обличчя , кистей рук, наявністю татуювання на відкритих ділянках тіла.

“Ми відбираємо тих, які бажають проходити службу у внутрішніх військах та по своїм морально-діловим та фізичним якостям, стану здоров’я, зможуть служити у внутрішніх військах”,- розповів старший помічник начальника штабу  з призову майор Дмитро Малишевський.

Нагадаємо, що сьогодні у Львова розпочалася призовна кампанія. Зокрема, у внутрішні війська було відправлено перші дві команди призовників чисельністю 26 осіб . Хлопці служитимуть  у Луганську та Павлограді. Загалом, цьогоріч до лав  внутрішніх віськ  призвуть 1350 юнаків із Західної України , зокрема, 235 – з  Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *