ОСТАННІ НОВИНИ

Авторів виставки «УПА. Історія нескорених» відзначено нагородами СБУ

Львівський портал

|

Урочисте підведення підсумків виставки «УПА. Історія нескорених», яка була створена Центром досліджень визвольного руху, відбулося сьогодні, 7 вересня, в Центральному управлінні Служби безпеки України. На заході були присутні Голова СБУ Валентин Наливайченко, Директор Галузевого Державного Архіву СБУ Володимир В’ятрович, представники громадських організацій та журналісти.

 

Колектив Центру досліджень визвольного руху був відзначений грамотою подяки від СБУ, а Директор ЦДВР Руслан Забілий та автор дизайну виставки Ольга Сало отримали відомчі нагороди СБУ – «Хрест доблесті» ІІ ступеня.

 

Голова СБУ у своєму виступі сказав: «Виставка «УПА. Історія нескорених» побувала у всіх обласних центрах України і її оглянули більше 65 тисяч відвідувачів. Крім цього розпочалося її експонування за межами нашої держави, а саме в Литві». Пан Наливайченко наголосив на тому, що робота СБУ з подальшого відкриття правди про УПА буде продовжуватись.

 

Підбиваючи підсумки виставки «УПА. Історія нескорених» заступник директора ЦДВР Василь Стефанів зазначив: «Найважливіший підсумок, це те, що нам вдалося донести важливу інформацію про УПА до мешканців всіх регіонів України. Сподіваємося, що ця виставка сприятиме тому, аби в дискусіях про історичне значення УПА було значно більше правди».

 

Прес-центр ЦДВР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *