ОСТАННІ НОВИНИ

«Укрпошта» та «Укртелеком» обміняються майном

Львівський портал

|

Кабінет міністрів України погодив умови обміну майном між ВАТ "Укртелеком" та Українським державним підприємством поштового зв`язку ("Укрпошта"). Про це заявив виконуючий обов`язки голови Фонду держмайна Дмитро Парфененко, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

За його словами, умови обміну затверджені на засіданні Кабміну в середу.

Парфененко уточнив, що на сьогодні "Укртелеком" орендує у "Укрпошти" близько 300 приміщень і приблизно стільки ж "Укрпошта" орендує в "Укртелекома".

«З метою впорядкування майнових відносин і щоб уникнути зустрічних фінансових потоків, вирішено провести інвентаризацію такого майна, зробити його оцінку і винести їх результати на розгляд уряду, з дозволу якого в подальшому буде проводитися обмін майна», – сказав він.

Як відомо, програма розвитку поштового зв`язку, затверджена урядом у липні, передбачає відчуження 297 об`єктів поштового зв`язку: 295 в 2010 році і по одному в 2011 і 2013 роках.

Кабмін також запланував скорочення "Укрпоштою" 2042 поштових відділень протягом 2009-2011 років і заміну їх на 220 пересувних відділень, на що планується виділити 40 млн. гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *