ОСТАННІ НОВИНИ

П`ятак провів нараду щодо соціально-економічного розвитку Буського району

Львівський портал

|

Перший заступник  голови Львівської облдержадміністрації  Валерій П’ятак здійснив 15 липня робочу поїзду до  Буського району. Під час візиту Валерій П’ятак ознайомився з ходом робіт на об’єктах  інвестиційної програми 2009 року. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Зокрема, йдеться про такі програми:

1. «Загальноосвітня школа № 1  I-III ступеня, смт. Красне Буського району – реконструкція з добудовою». Програма фінансується за рахунок коштів Стабілізаційного фонду, передбачених для реалізації інвестиційних проектів України від 13.05.2009 року № 544-р ), кошторис фінансування – 600 тис. грн.

2. «Аварійно-відновлювальні роботи Народного дому с.Яблунівка Буського району». Програма фінансується за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету в обсязі 280 тис. грн. (станом на 10.07.2009 р. профінансовано 100 тис. грн.).

Окрім цього, перший заступник голови ЛОДА провів особистий прийом громадян та ознайомився із станом організації збору твердих побутових відходів у сільських населених пунктах району.

В межах візиту також відбулась  зустріч з активом Буського району,  під час якої обговорили питання соціально-економічний розвитку району, мобілізації надходжень до бюджету, використання бюджетних призначень та коштів цільових фондів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *