ОСТАННІ НОВИНИ

Розкрито конкурсні пропозиції щодо будівництва підземних паркінгів у Львові

Львівський портал

|

Розкриття конкурсних пропозицій на визначення кращого інвестиційного проекту з права будівництва підземних паркінгів у Львові відбулося сьогодні у Львівській міській раді. Загалом свої інвестпропозиції на конкурс подало сім фірм.

Зокрема, будувати підземний паркінг на вул. Стефаника-Коперника зголосилося три фірми: ТзОВ «Річ девелопмент», ПП «Метелиця» та ТзОВ «Будівельний комплекс «Альянс». На вул. Вітовського хочуть будувати підземні парковки компанія «Communiko Ukraine LTD» та ТзОВ «Іл Вест». А пропозиції щодо будівництва паркінгів на площі Петрушевича подали ТзОВ «Київбудінвест» та ТзОВ «Іл Лев».

Натомість будівництво підземного паркінгу на вул. Батуринській не зацікавило інвесторів – на конкурс не подано жодної заявки щодо відповідної ділянки.

Щоправда, усі необхідні документи на конкурс подали лише ТзОВ «Іл Вест», ТзОВ «Іл лев» та ТзОВ «Річ девелопмент». У той же час решта фірм-учасників конкурсу не подали документів про реалізовані проекти, фінансових гарантій та інформації про фінансову діяльність за 2008 рік. Відтак конкурсна комісія дозволила цим фірмам протягом двох тижнів донести усі наразі неподані документи.

«Ми будемо вивчати всі пропозиції. На комісії було прийнято рішення, що ми зберемося через два тижні ще раз, щоб у нас був час зробити запити за додатковими документами. Для нас важливо, щоб це були справжні інвестори, які справді можуть збудувати підземні паркінги. Тому ми будемо вивчати усі документи досконало і вимагатимемо, щоб нам надали ті документи, яких забракло», – зазначив директор департаменту містобудування Андрій Павлів.

Він також наголосив, що не виключено, що документи конкурсних пропозицій на визначення кращого інвестиційного проекту з права будівництва підземних паркінгів будуть направлені у правоохоронні органи для ретельного вивчення. «До нас часто звертаються некомпетентні фізичні особи, які дуже часто не в стані виконувати ті зобов`язання, на які вони претендують», – пояснив Андрій Павлів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *