ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у «Дзизі» виставлять світлини відомої французької фотомисткині

Львівський портал

|

Виставку світлин відомої французької театралки та фотомисткині Дороті Шуз відкриють завтра у галереї «Дзиґа». На відкритті буде присутня Дороті Шуз та радник з питань культури з Посольства Франції в Україні Ан Дюрюфле. Про це повідомляє прес-центр МО «Дзиґа».

Презентація розпочнеться о 17.00.

Довідка.

28-річна Дороті Шуз почала фотографувати у 2005-му, вперше виставлялася в Брюсселі 2006 р. Відтоді її виставки пройшли всю Францію, кілька разів заїжджаючи до Парижа. За своє фотомистецтво вона здобула міжнародне визнання. Її роботи публікувати в журналах по всьому світі – французьких, іспанських, арабських, індонезійських, грецьких, німецьких тощо. Дороті працює для багатьох музичних колективів і театральних труп Франції та США як художник-оформлювач і фотограф. 

Після багатьох фотовиставок у Франції Дороті Шуз виставляла свої роботи в культурних центрах в Індонезії та брала участь у колективній виставці на ІХ Фестивалі актуального мистецтва в Угорщині.

Сьогодні її роботи експонують у культурних центрах України, а в квітні 2009 р. у рамках колективної виставки французьких митців у Галереї нового мистецтва готують виставку в Нью-Йорку.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *