ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу львів’яни можуть поїхати на екскурсію «Шляхами Пінзеля і Фредра»

Львівський портал

|

Львів’ян запрошують на екскурсії «Шляхами Пінзеля і Фредра» з циклу «Невідома Львівщина», повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Перша екскурсія відбудеться вже цієї суботи з 09:00 години. Кожен учасник екскурсії отримає в подарунок карту «Туристична Львівщина» з 250 природними та історичними пам’ятками.

В рамках екскурсії заплановано відвідати такі місця: Оброшине (рококовий палац, комплекс римо-католицького архієпископа (1730р.) з парком і зоопарком), Годовицю (бароковий Костел Всіх Святих (1758р.), в якому ще збереглися фрески Ролінського), Наварію (бароковий Костел Вознесіння Господнього 1626р.), Щирець (оборонні храми: Костел Святого Станіслава (1400р.), Церкву Святої Трійці (XVI ст.) та Церкву Різдва Богородиці (XVI ст.) на Замковій горі), Комарно (декорований костел Різдва Богородиці (1657р.), перлина галицької дерев’яної архітектури Михайлівська церква (1754р.) та класицистичний палац Кароліни Лянцкоронської ХІХ ст.), Рудки (неоренесансний палац (1835р.) в передмісті Вишня, який належав польському комедіографу Олександру Фредру, дідові митрополита Андрея Шептицького).

Також учасники зможуть побачити ренесансно-бароковий Костел Успіння Діви Марії (1728р.), палац барона Бруницького (1845р.), костел Здвиження (поч. XV ст.) та видатні твори народної архітектури: Церква Благовіщення Пречистої Діви Марії (1633р.) та Церкву Святого Іоана (1755р). Під час екскурсії працюватиме екскурсовод.

Вартість такої екскурсії обійдеться у 95 грн, щоправда, у вартість екскурсії не будуть входити квитки до музеїв та харчування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *