ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівводоканалу» боржники повернули 300 тисяч гривень

|

У Львові й досі працює полтавський «Спрут», за допомогою якого вже понад 100 помешкань позбавили послуг водовідведення. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Такий радикальний метод поводження зі злісними боржниками дає свої результати – за кілька днів роботи фахівців «Полтававодоканал» рівень розрахунків львів’ян за воду збільшився удвічі. Мешканці, які не платили за послуги по 5 – 7 років і опинилися під загрозою відімкнення, повернули підприємству «Львівводоканал» старих боргів на суму понад триста тисяч гривень. Відтак цей метод визнано найефективнішим засобом впливу на боржників.

«Полтававодоканал» працюватиме в місті до 23 липня. Сьогодні відмикатимуть боржників у Шевченківському, завтра – у Франківському, у середу – у Сихівському районах. Тим, хто не встигне оплатити борг та штраф за підключення 250 грн, доведеться чекати до наступного приїзду полтавців у вересні. Відтак ми закликаємо мешканців позбутися заборгованості або укласти угоду на поступове погашення боргу», – повідомив заступник директора зі збуту послуг Олег Капко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *