ОСТАННІ НОВИНИ

Мирослав Сеник дає поради майновій комісії

|

Голова Львівської обласної ради запропонував, щоб кожен проект рішення стосовно приватизації об’єктів спільної власності повинен включати орієнтовну вартість об’єкта. Якщо ця експертна оцінка дорівнює або вища від орієнтовної вартості об’єкта, то затвердження цін об’єкта приватизації проходить у постійній комісії. Якщо ж оцінка буде нижчою ( більш ніж на 10 відсотків ), погодження ціни виноситься на розгляд і затвердження сесії Львівської обласної ради.

Мирослав Сеник взяв участь у засіданні постійної комісії Львівської обласної ради комунального майна та приватизації на запрошення самих членів комісії. Його пропозицію депутати розглянули та підтримали – повідомила прес – служба Львівської обласної ради. Перед тим, як винести на сесію Львівської обласної ради цей проект, голова Львівської обласної ради обговорить цю пропозицію в депутатських фракціях.

Комісія обговорила питання механізму вдосконалення підготовки до розгляду, обговорення та прийняття рішень стосовно приватизації об’єктів спільної комунальної власності.

Окрім приватизації, члени комісії зупинилися на ефективності роботи комунальних підприємств обласної ради. За їхнім рішенням управління майном спільної власності повинно готувати та подавати на розгляд комісії раз у квартал перелік комунальних підприємств, які за результатами роботи є збитковими, із подальшим заслуховуванням їхніх керівників на засіданні комісії.

Також на засіданні комісії йшлося про ефективність використання приміщень в обласних закладах охорони здоров’я. Для участі в обговоренні цього питання був запрошений голова постійної комісії Львівської обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту Олександр Лемішко. Комісія рекомендувала управлінню майном спільної власності довести до відома головних лікарів порядок надання вільних площ в оренду, із зазначенням терміну дії оренди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *