ОСТАННІ НОВИНИ

Сила мистецтва: 13 квітня пройде третій благодійний аукціон оркестру INSO-Львів

Андрій Котенський

|

Уже втретє Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львівської національної філармонії запрошує на благодійний аукціон «Сила мистецтва». Про це Львівському порталу організатори заходу.

Благодійний захід відбувається 13 квітня о 18:00 за співорганізаторства галереї «Home of Arts Lviv» та підтримки «Ветеран Медіа».

«У цей період надзвичайно важких випробувань для нашої країни, мистецтво стає не просто засобом вираження емоцій, але й потужним інструментом допомоги проти ворога і тому організатори сподіваються, що на цьому аукціоні вдасться зібрати кошти на РЕБ для 80 ОДШБр. Усі кошти як з продажу квитків, так і з аукціону буде передано на потреби армії», – йдеться у повідомленні.

Придбати квиток можна на: soldout.ua

Серед лотів – ікони XVIII століття, унікальні роботи української художниці Стефанії  Ґебус-Баранецької, японського графіка Косона Охара, сучасних визначних живописців та авторів пейзажних малюнків, а також багато інших особливих артефактів.

Електронний каталог лотів: homeofarts.com.ua

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *