ОСТАННІ НОВИНИ

На вихідних відзначатимуть Дні молоді

|

28-29 червня у Львові відзначатимуть Дні молоді. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, заходи проходитимуть у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького – там працюватимуть 3 майданчики, на кожному з яких будуть проходити різноманітні фестивалі для молоді.

На великому майданчику (літня сцена) буде проходити фестиваль «Студентська республіка – 2008». На майданчику, що знаходиться за літньою сценою, буде відбуватись концерт «Музика нової хвилі», а на майданчику, що буде розташований по алеї в зеленій зоні, пройдуть змагання зі спортивної стрільби з використанням електронної зброї. Ці змагання проходитимуть в суботу 28 червня з 14.00 до 20.00 год.

Фестиваль «Студентська республіка – 2008» проходитиме у суботу та неділю. У суботу, 28 червня заходи розпочнуться о 14.00 год. з екстрім-шоу та уроків бойового гопака. Також в рамках фестивалю проходитимуть майстер-класи латинських і шотландських танців, спортивні турніри та конкурс «Містер студентської республіки», а також виступи команд КВН. Ввечері з 20.00 до 22.00 для молоді відбуватиметься вечірка « Traffic light party ».

Також у суботу, 28 червня на площі за естрадою у парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького о 18.30 год. розпочнеться концерт з нагоди Дня молоді. Участь у концерті візьмуть: гурти «7 день», «Аут край», «Кожному своє», Майя та ZОРЯНА.

У неділю, 29 червня в рамках фестивалю «Студентська республіка – 2008» проходитимуть вибори мера студентської республіки та конкурс «Першої леді» республіки. Також будуть виступи команд КВН та байкерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *