ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий перейнявся підкачкою води

|

На сьогоднішній нараді з керівниками ЛКП міський голова Андрій Садовий дав доручення головам райадміністрацій в найкоротші терміни налагодити водопостачання мешканців, відповідно до затвердженого розширеного графіку подачі води, передає прес-служба міської ради. Про виконану роботу керівники районів прозвітують вже у понеділок 19 травня.

У квітні 2008 року комунальне підприємство „Львівводоканал” налагодило 18-годинне водопостачання Франківського, Залізничного, Сихівського та Шевченківського районів міста. Проте у деяких будинках згаданих районів виникають проблеми. Така ситуація спричинена непрацюючими локальними підкачувальними станціями, які перебувають на балансі ЛКП.

Зокрема, не дотримуються розширеного графіку подачі води у декількох будинках у Франківському районі – ЛКП „Сонячне”, яке обслуговує підкачки на вул. В.Великого, 34, вул. Кобилиці, 19, вул. Кн. Ольги, 16 та вул. Айвазовського, 10-12; у Залізничному районі – ЛКП „Граніт”, вул. Бортнянського, 20а та ЛКП 306, вул. Суботівська, 10,12; у Шевченківському районі – ЛКП 403, вул. Б. Хмельницького, 11, у Личаківському районі – ЛКП 504, вул. Медової Печери, 38, вул. Пасічна, 62.

Отримати інформацію щодо графіку водопостачання Вашого будинку можна у диспетчерській службі Львівводоканалу за тел. 276 – 20 – 50 або 051

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *