ОСТАННІ НОВИНИ

Викиди після пожежі у Бібрці перевищують норму в 37 разів

|

Небезпечні викиди, які сьогодні є на території підприємства “Полісинтез” у Бібрці та прилеглих територіях, перевищують норму не у 1,8-2 рази, як запевняє санепідемстанція, а у 37 разів, – заявив сьогодні, 16 травня, під час засідання президії Львівської обласної ради голова Перемишлянської РДА, депутат Львівської облради Олег Паска.

Водночас голова постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради, член фракції УНП Михайло Коваль заявив, що очолювана ним комісія сьогодні виїздила у Бібрку, аби промоніторити ситуацію, і виявила перевищення норм шкідливих викидів.

“Ситуація жахлива. Насправді ніхто не прибирає наслідків пожежі, небезпечні відходи він виробництва теж не вивозять – вони знаходяться на території підприємства. Більше того, є навіть версія, що на “Полісинтезі” горіли не склади, а відходи”, – наголосив Михайло Коваль.

У відповідь на це голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник запропонував, аби комісія з питань екології, природних ресурсів та рекреації ще раз провела засідання і доповіла про ситуацію і про те, кого саме слід викликати на сесію обласної ради для дачі пояснень, передає ZAXID.NET

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *