ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівській залізниці через халатність водіїв цього року загинуло вже 6 осіб

|

Останнім часом через нехтування водіями «Правил поведінки громадян на залізничному транспорті України» все частішими є випадки смертельного травмування людей при перетині залізничних переїздів. За подібних обставин лише на Львівській залізниці у цьому році вже загинуло 6 осіб, повідомляє прес-центр державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця».

Залізничники неодноразово зверталися через засоби масової інформації до громадян із закликом берегти своє життя і уникати правопорушень, які можуть мати небезпечні наслідки. Проте, це не дало бажаного результату: погіршення дисципліни водіїв, фактична безкарність за порушення правил руху та недосконале законодавство тільки сприяють росту кількості травмованих та загиблих.

Загалом, за останні сім років через порушення правил перетину переїздів на Львівській залізниці загинуло 60 осіб та 157 осіб травмовано. Не зважаючи на профілактичну роботу, яку проводить залізниця, кількість смертей не зменшується. У зв’язку з цим, Львівська залізниця виступила з ініціативою жорсткого контролю за дотриманням правил перетину переїздів водіями.

Із метою запобігання порушень залізничники фіксуватимуть транспортні засоби, водії яких знехтували правила перетину переїздів, і оперативно передаватимуть інформацію про них до відповідних органів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *