ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові функціонують 94 об’єкти, які взагалі не вводилися в експлуатацію

|

За словами директора департаменту містобудування та інфраструктури Андрія Павліва, зараз у Львові функціонує 94 об’єкти, які взагалі не вводились в експлуатацію.

«Інспекція державного-архітектурно-будівельного контролю порушила 43 провадження про притягнення до адміністративної відповідальності порушників. Крім того, по 77 об’єктах скеровано листи в «Львівобленерго», «Львівгаз», «Львівводоканал» щодо припинення договірних відносин з порушниками. Скеровано листи в санстанцію, в департамент економічної політики щодо призупинення договорів на торгівлю», – наголосив Андрій Павлів.

Унаслідок перевірок 112 суб’єктів підприємницької діяльності розпочали процес введення в експлуатацію своїх приміщень, а 77 об’єктів ніяк не відреагували на звернення привести свою діяльність у правове поле, передає прес-служба ЛМР.

Нагадаємо, що утворено міжвідомчі комісії при районних адміністраціях, які щотижнево проводять моніторинг об’єктів, що працюють без введення в експлуатацію. За останніх пів року контролюючі органи виявили та обстежили 189 об’єктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *