ОСТАННІ НОВИНИ

Завтур погрожує навести порядок у земельних питаннях на Львівщині

|

Новий керівник управління земельних ресурсів у Львівській області Дмитро Завтур має намір навести порядок у земельних питаннях на Львівщині та налагодити земельні аукціони.

Про це він сказав під час прес-конференції сьогодні, повідомляє Presstime.com.ua.

«Два основні завдання – навести порядок в земельних питаннях на Львівщині; друге – почати нормально продавати землю через аукціони відповідно до постанови Кабміну про проведення земельних аукціонів. Досі продаж землі на аукціонах (не лише у Львівській області, а й по Україні) був статистичним продажем. На сьогодні ми бачимо по наших сусідах Польщі, Угорщині, аукціони – це важка справа, яка вимагає не лише досвіду, а й вміння, як продавати. Потрібні менеджери високого класу. Одне з основних завдань уряду – проведення аукціонів продажу землі на високому міжнародному рівні», – розповів Завтур.

Він поінформував, що сьогодні завершує перевірку обласного управління земельних ресурсів комісія Держкомзему. «Сьогодні закінчує роботу комісія з Держкомзему. Є висновки комісії, які будуть передані відповідним органам», – зазначив він.

Завтур нагадав про земельні питання, які, очевидно, досліджуватимуть правоохоронні органи: «Люди з селища у Пустомитівському районі пікетували Львівську облраду щодо двохсот гектарів землі; як були передані місця під заправки. Ми знаємо черги бабусь і дідусів, охочих отримати акти на землю, які не можуть їх отримати, хоча заплатили гроші».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *