ОСТАННІ НОВИНИ

Колективу «Львівської газети» натякнули, хто буде новим головним редактором

|

Директор «Львівської газети» Юрій Булик на сьогоднішніх зборах колективу редакції повідомив, що колишній головний редактор Ігор Гулик написав заяву на звільнення за власним бажанням. За інформацією «Львівського порталу», І. Гулик під тиском власників газети зробив це ще кілька днів тому, після чого виїхав на свою малу батьківщину на Тернопільщину.

Ю. Булик повідомив колективу редакції, що зараз тривають переговори з потенційним новим головним редактором, який, за його словами, «має досвід редакторської роботи». Принагідно директор запевнив журналістів, що не йдеться про Остапа Дроздова, якого на цю посаду, за інформацією «Львівського порталу», активно лобіює депутат Львівської міської ради від БЮТ Михайло Мужилівський. Як стало відомо «Львівському порталу», саме М. Мужилівський переконав власника «Львівської газети», свого колегу по депутатському корпусу міськради Романа Шлапака, звільнити Ігоря Гулика з посади головного редактора газети.

За чутками, що активно циркулюють у журналістському середовищі, новим головним редактором можуть стати: Василь Семен (колишній журналіст ЛТБ, нині функціонер БЮТ у Львові), Володимир Хрущак (екс-редактор «України і час») або Сергій Смірнов (колишній заступник редактора «Львівської газети»). Проте, Сергій Смірнов, до якого вдалося додзвонитися кореспондентові «Львівського порталу», повідомив йому, що вперше чує про подібні перспективи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *