ОСТАННІ НОВИНИ

Шуфрич каже, що регіонали нікого не купують

|

Міністр з питань надзвичайних ситуацій і кандидату народні депутати від Партії регіонів Нестор Шуфрич відкидає звинувачення на адресу своїх однопартійців у буцім спробах підкупу депутатів з помаранчевого табору. «Ну скільки помаранчеві наступатимуть на ті ж граблі? Треба поважати самих себе – якщо вони продаються, то ми – ні. Я хочу вас запевнити, що ми не збираємось нікого купувати. Ми безумовно не дозволимо не враховувати інтереси наших виборців, а це майже половина України» – сказав міністр.

Він також назвав заяви про те, що буцім регіонали планують влаштувати невизнання виборів через ЦВК абсурдом. «Щодо можливості невизнання виборів – це абсурд, але треба дочекатися оголошення офіційних результатів. Тільки після цього ми можемо робити якісь припущення. А якщо хтось боїться, то це його власна справа. Ми переконані у правильності своїх дій. А кричить той, хто боїться» – зауважив Н.Шуфрич.

Водночас він нагадав про те, що вже казав, що хотів би й надалі очолювати це міністерство, однак усвідомлює, що політика це дуже мінлива справа, особливо тепер, після виборів, коли коаліцію намагаються сформувати політики з помаранчевого табору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *