ОСТАННІ НОВИНИ

У Бібрці знайшли агітки проти ВО «Свобода»

|

Агітки, спрямовані проти ВО «Свобода», виявили активісти цієї політичної сили в містечку Бібрка Перемишлянського району. Як повідомив керівник міського виборчого штабу ВО «Свобода» Володимир Кривенко, ці агітки було виявлено в офісі, який представники «Свободи» ділять з організаціями НРУ та УНП (входять до блоку НУНС – ред).

На листівках портрет Юлії Тимошенко і цитата з інтерв’ю «Газеті по-українськи», де лідера «Свободи» Олега Тягнибока називають штатним провокатором і родичем Романа Козака, а саму партію – «технічним проектом Партії регіонів».

На думку представника «Свободи», до появи цих агіток причетні конкуренти з НУНС, адже до цього офісу мали ключі тільки представники цих трьох партій.

Натомість Ірина Сех твердить, що в самій Бібрці таких агіток було не менше «ста тисяч». За її словами, представники ВО «Свобода» упродовж кількох годин намагалися зареєструвати в міліції заяву про порушення законодавства, поки їм це вдалося. Проте до цього часу жодних заходів міліція не вживає, переконані вони.

Як повідомлялося раніше, О.Тягнибок за цю публікацію подав до суду на Тимошенко та газету, вимагаючи спростування за наклепницьку інформацію. Сама ж Тимошенко у Львові заявила журналістам, що нічого такого не казала про «Свободу» і про її лідера.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *