ОСТАННІ НОВИНИ

До Дня незалежності консульство Польщі у Львові працюватиме понаднормово

|

До Дня незалежності України генеральне консульство Польщі у Львові працюватиме понаднормово – у дві зміни. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив консул генерального консульства Польщі у Львові Марцін Зєнєвіч.

За його словами, генеральне консульство Польщі у Львові хоче забезпечити максимальний комфорт для мешканців України, які виявлять бажання взяти участь у концерті «Європейський міст», що проходитиме 25 серпня на українсько-польському кордоні у рамках Транскордонних днів добросусідства.

Проте, як зазначив Марцін Зєнєвіч, консульство сприятиме лише тим українцям, які справді матимуть намір взяти участь у концерті, а не тим, хто прагне зробити на цьому бізнес.

За словами консула, під час дійства буде заборонено переносити через кордон цигарки та тютюн. Тому при відкритті візи українцям консульство зважатиме на те, скільки є штампів у закордонному паспорті про перетинання українсько-польського кордону. «Ми одразу зрозуміємо, хто і з якими намірами відкриватиме візу, і не допустимо жодних спекуляцій», – зазначив Марцін Зєнєвіч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *