ОСТАННІ НОВИНИ

У «Львівводоканалу» крадуть труби недіючого водогону

|

У «Львівводоканалу» крадуть труби недіючого водогону. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, з недіючого водопроводу водозабору «Верхнобуж» поблизу села Сасів Золочівського району викрали близько 1,8 кілометра труб. Вартість крадіжки становить 2,9 мільйона гривень.

11 липня Золочівським РВ УМВСУ у Львівській області затримано чотири вантажні автомобілі, які перебували в місці демонтажу та викрадення труб. За цим фактом порушено кримінальну справу.

У червні минулого року під час об’їзду траси магістрального водогону працівники ЛМКП „Львівводоканал” виявили факти розкрадання водогону. За допомогою землерийної техніки невідомі особи демонтували та вивезли близько 300 погонних метрів труб діаметром 1420 мм. ЛМКП „Львівводоканал” звернувся у УМВСУ у Львівській області та в Золочівський РВ УМВСУ у Львівській області з проханням відкрити за цим фактом кримінальну справу.

Незважаючи на численні звернення підприємства у правоохоронні органи, розкрадання труб триває. Залишкова балансова вартість ділянки водогону 12,9 км з водозабору „Верхобуж” до магістрального водогону „Плугів – Винники” становить 21,03 мільйона гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *