ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця потерпає через биття вікон у потягах

|

Останнім часом Львівська залізниця щораз більше потерпає від хуліганів, які б’ють вікна в потягах, передає прес-центр Львівської залізниці.

У пасажирському вагонному депо «Львів» кажуть, що практично кожного дня доводиться міняти скло. Наразі абсолютним рекордом є 14 побитих вікон у складі одного потяга.

Під обстріл порушників, а зазвичай це підлітки, здебільшого потрапляють потяги південного напрямку. А найбільші скляні «урожаї» практично з кожного рейсу збирає поїзд Львів-Солотвино. Нещодавно в ньому розбили 3 вікна, одне з яких навиліт.

Такі недитячі пустощі позначаються і на залізничній «кишені»: заміна одного розбитого скла коштує близько 90 гривень, а якщо ж його висаджено навиліт – то 145.

Цьогоріч на Львівській залізниці вже зафіксували 336 випадків побиття вікон. Відшкодовано лишень 119 гривень. А торік забави на влучність по рухомій мішені обійшлися львівській залізниці майже в півмільйона гривень. Цієї суми вистачило б, скажімо, щоб оновити піврічний обіг постільної білизни в пасажирських поїздах.

За минулий рік на Львівській залізниці використали 18 тисяч квадратних метрів скла. За словами залізничників, ним можна було б засклити великий стадіон. А щодо порушників, то вони не реагують ані на штрафи, ані на суми відшкодованих збитків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *