ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий хоче «забалакати» тарифне питання – Курпіль

|

Міський голова Львова Андрій Садовий хоче «забалакати» тарифне питання, – стверджує народний депутат України, БЮТівець Степан Курпіль. «Пан Садовий гальмує тарифне питання», – зазначив нардеп у коментарі «Львівському порталу».

«Сесія Львівської міської ради зобов’язала пана Садового працювати. Він мав укласти угоду щодо незалежного аудиту теплопостачальних підприємств, однак досі він палець об палець не вдарив щодо цього. Мало того, він гальмує тарифне питання», – сказав Степан Курпіль.

За його словами, на його депутатський запит щодо розрахунків та використання коштів міська рада надала неповну інформацію. «12 аркушів інформації не потрапили у мої руки. Мені цікавить чому», – зазначив БЮТівець.

Погоджуючись, що питання тарифів зараз не надто актуальне, нардеп запевнив, що фахівці з БЮТу і зараз працюють над економічним обґрунтуванням вимог знизити тарифи. «Пан Садовий захотів би залишити тарифи на тому ж рівні, що й були, однак ні БЮТ, ні «Наша Україна» йому цього не дозволять», – додав Степан Курпіль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *