ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник зустрівся з представником делегата німецької економіки в Україні

|


Голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник сьогодні, 22 березня, зустрівся з представником делегата німецької економіки в Україні Карін Рау.

Як повідомляє офіційний сайт ЛОДА, учасники зустрічі обговорили залучення нових інвестицій у Львівську область. “Поки що до нас не надходило жодної скарги на роботу податкової адміністрації від німецьких бізнесменів”, – зазначив Олійник. Крім того, керівник області зауважив, що зростає торгівельний оборот між львівськими та німецькими підприємствами.

Під час зустрічі був представлений новий інвестиційний проект побудови в Миколаєві Львівської області нового заводу німецької фірми ”Henkel”. Планується реалізувати цей проект до кінця року.

”Наразі в Україні вже працюють три заводи фірми ”Henkel”, в таких містах як Київ, Харків і Херсон. В Україні представлені всі підрозділи нашої фірми, а саме: будівельний, підрозділ технологічних засобів та підрозділ миючих засобів”, – повідомив генеральний директор фірми ”Henkel” в Україні Володимир Соха. За його словами, початкова інвестиція складатиме 10 млн. євро.

Цей проект дасть змогу створити певну кількість робочих місць. На першому етапі планується залучити 130 працівників, а в подальшому збільшити їх кількість до 400. Сума сплачуваних до місцевого бюджету податків становитиме приблизно 7 – 8 млн. на рік. Він запевнив, що це повністю безпечне виробництво, проект пройшов екологічну експертизу в Німеччині та Україні. ”Це підприємство буде одним з найсучасніших не лише в Україні, але й у Європі”, – наголосив Володимир Соха.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *