ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині - проблема підліткової злочинності

|

На сьогодні в області досить гостро постало питання підліткової злочинності. Потребує покращення роботаз боротьбипроти економічної злочинності. Саметакого висновку дійшли учасники засідання колегії прокуратури Львівської області та ГУМВС України у Львівській області, яка відбулася сьогодні у приміщенні обласної прокуратури.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, головували на колегії прокурор Львівської області Анатолій Пришко та начальник ГУМВС України у Львівській області Михайло Цимбалюк.

Учасники засідання обговорилистан законності та протидії злочинності в області за минулий рік та за два місяці нинішнього року. З доповідями про підсумки виконаної роботи виступили прокурор Львівської області та начальник ГУМВС України у Львівській області, а також заслухано звіти міськміжрайпрокурорів та начальників територіальних органів внутрішніх справ області.

За офіційними даними,сьогодні в області в розшуку перебуває понад 300 осіб. Крім того, є проблема належної взаємодії між правоохоронними органами, що не дозволяє ефективно боротися з розкраданням коштів державного бюджетушляхом незаконного відшкодування ПДВ, легалізацією доходів, здобутих злочинними угрупуваннями, рейдерством, протидіяти контрабанді. Гострою для всіх правоохоронних органів залишається проблема боротьби з корупцією.

На засіданні колегії було виокремленокілька спільних заходів, які дадуть змогу ефективніше протидіяти злочинним проявам та покращити криміногенну ситуацію в області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *