ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник говорив з керівниками області про готовність до початку опалювального сезону

|

Голова ЛОДА Петро Олійник провів 28 жовтня з керівниками районів області та мерами міст обласного значення селекторну нараду, на якій йшлося про ситуацію щодо запуску котелень та подачі теплоносія в житловий фонд і заклади соціальної сфери Львівщини. Як повідомляє прес-секретар голови ЛОДА Іванка Попович, під час наради заступник голови ЛОДА Тарас Федак наголосив, що технічна готовность об’єктів життєзабезпечення на Львівщині становить 99,9%.

«В обласної влади є декілька важелів впливу на керівництво районів області та до мерів міст обласного значення – і економічних, і адміністративних. В окремих об’єктах на Львівщині незадовільна ситуація з початком опалювального сезону, і ми обов’язково будемо передавати документи в прокуратуру, щоб притягнути до відповідальності цих керівників», – зазначив голова ЛОДА.

Таким чином, сьогодні в населених пунктах області не запущено п’ять комунальних котелень (98,6%) та 19 відомчих (97,4%), з них – шість котелень управління освіти.

Теплоносій подано у 2 тисячі 415 житлових будинків області, зокрема 464 – відомчі. Одна тисяча 41 заклад освіти Львівщини уже отримують тепло, окрім того, тепло надходить у 168 закладів охорони здоров’я та 268 дошкільних закладів Львівської області.

Від початку жовтня оплату спожитого газу у Львівській області проведено на 123,2%, проте у Львові – лише на 50,3%.

Наразі впорядковано та затверджено тарифи з надання послуг теплопостачання населенню для 22 підприємств із 25-ти. Не затверджено тарифи в містах Перемишляни, Мостиська, Кам’янка-Бузька.

під час наради Петро Олійник підкреслив, що до відповідальності обов’язково притягнуть тих керівників Львівщини, які мають незадовільну ситуацію з початком опалювального сезону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *