ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський банківський інститут стане підрозділом Університету банківської справи НБУ

|

Урочистості з нагоди початку нового навчального року у Львівському банківському інституті, який віддтепер стане структурним підрозділом Університету банківської справи НБУ, відудуться сьогодні об 11 годині в Палаці Потоцьких. Про це повідомила прес-служба обласної ради.

Уперше в Україні створено профільний Університет банківської справи НБУ. Виконуючим обов ’ язків ректора Університету призначено ректора Львівського банківського інституту Тамару Степанівну Смовженко.

До складу Львівського банківського університету входять Львівський, Харківський, Черкаський інститути банківської справи. Процес розбудови навчального закладу буде поетапним і протягом двох років до його складу увійдуть всі університети такого типу, а також окремі структурні підрозділи НБУ (бібліотека, Центр наукових досліджень, навчальний центр тощо).

На думку експертів, створення такого централізованого навчального закладу назріло вже давно. За останні кілька років у банківській системі України з`явились потужні іноземні інвестори, а це у свою чергу вимагає навчання і перепідготовки спеціалістів у відповідності з міжнародними стандартами. Створення такого централізованого Університету дозволить безболісно увійти в європейську банківську систему і готувати фахівців міжнародного класу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *