ОСТАННІ НОВИНИ

Замість готелів туристам запропонують львівські школи

|

Гостей міста, які приїдуть до Львова на святкування 750-річчя, місцева влада планує розселити у школах. За доброї організації, їм також можуть влаштувати одноразорве харчування. Про це сьогодні повідомила керівник дирекції з організації святкування 750-річчя Львова Ксенія Курилишин.

На такий крок оргкомітет відважився у зв’язку з браком місць у готелях. Їх кількість у місті обмежена, а тому місць для ночівлі вистачить не всім. Вирішити проблему тимчасового житла для гостей Львова місцева влада планує і за допомогою мешканців. Заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів звернувся до львів’ян з проханням, якщо вони мають можливість, приймати в себе туристів на час святкування.

Зорієнтуватися в місті та знайти місце для відпочинку туристам допомагатимуть волонтери, які роздаватимуть карти Львова та прогаму святкування.

Упродовж 30 вересня і 1 жовтня львів’яни очікують, що їхнє місто відвідають 100-150 тисяч туристів. Місцева влада сподівається, що це не порушить громадського спокою і плекає надії на правоохоронні органи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *