ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада схвалила угоди оренди приміщення під дитсадок у Рясне-2

|

Сьогодні, депутати міської ради прийняли ухвалу “Про надання згоди на підписання та затвердження договору оренди між ВАТ “Завод Львівсільмаш” та відділом освіти Шевченківської районної адміністрації”, передає прес-служба міської ради.

Для вирішення проблеми із відсутністю дошкільної установи у мікрорайоні Рясне міська рада бере в оренду приміщення садочку для проведення у найкоротший термін ремонтних робіт, аби цієї осені садок почав працювати.

Орендна плата становитиме 2,38 грн. за 1 кв. метр. Кошти, вкладені містом на ремонт і реконструкцію, будуть враховуватися в майбутню орендну плату.

Учора міський голова своїм розпорядженням робочу групу, яка повинна провести огляд приміщень і за результатами цього огляду скласти відповідний акт, а управління капітального будівництва підготує кошторис з реконструкції вказаних у договорі найму (оренди) приміщень. Очолює робочу групу заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів. Зараз приміщення взяті Львівською міською радою під охорону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *