ОСТАННІ НОВИНИ

Інтернет приніс Львівському „Укртелекому” доходи на суму 1 млн. 706 тис. грн.

|

За перший квартал цього року кількість клієнтів послуги Інтернет у Львівській філії „Укртелеком” збільшилася на 226 відсотків в порівнянні з аналогічним періодом минулого року та на 28,1% в порівнянні з початком 2006 роком. Про це повідомила прес-служба ВАТ „Укртелеком”. Від послуг Інтернет Львівська філія отримала доходи на суму 1 мільйон 706 тисяч 710 гривень, що в порівнянні з першим кварталом минулого року на 353 тисяч 710 гривень більше.

За напрямком нових технологій у Львівській філії ВАТ «Укртелеком» протягом першого кварталу 2006 року було проведено 5 розширень площадок А DSL ; забезпечено технічний супровід впровадження автоматизованої системи технічного лінійного обліку (АСТЛО); розпочато надавання нової послуги віртуальної приватної мережі (ВПМ) за технологією MPLS , яка забезпечує транспортування в пакетному вигляді інформації між офісами споживача, що знаходяться під одним адміністративним підпорядкуванням, через мережу MPLS ВАТ “Укртелеком”.

Окрім цього у першому кварталі цього року, підключено тисячного споживача послуги «ОГО». На даний момент таких близько 1 тисячі 300 осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *