ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра новому виконкому звітуватимуть начальники управлінь міської ради

|

Завтра у малій сесійній залі Львівської міської ради відбудеться перше засідання нового складу виконавчого комітету. Як повідомила прес-служба Львівської міської ради, новому виконкому звітуватимуть начальник управління освіти Костянтин Лазурко та начальник фінансового управління Любов Максимович. Передбачаються також звіти начальника відділу торгівлі Михайла Задорожного, начальника управління архітектури Василя Каменщика та начальника відділу економіки Ігоря Цвілинюка.

Костянтин Лазурко та Любов Максимович нададуть членам виконавчого комітету інформацію про виконання доручення щодо закладення коштів у цогорічному бюджеті міста на оновлення матеріально-технічної бази закладів освіти.

Михайло Задорожний у свою чергу доповідатиме про результати перевірки дозволів на торгівлю тютюном та спиртними напоями біля навчальних закладів.

Василь Каменщик розповість про підготовку проекту ухвали про локальну схему розміщення зовнішньої реклами у Львові і затвердження типових конструкцій для зовнішньої реклами.

Також Михайло Задорожний разом з Ігорем Цвілинюком прозвітують про проведений аналіз щодо ігрового бізнесу у нашому місті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *