ОСТАННІ НОВИНИ

Після шарпанини львівська школа таки отримала нову директорку

Андрій Котенський

|

Нова директорка школи № 96 Ярина Нечепурна розпочала роботу у школі №96 МЖК-1, де на початку місяця сталась шарпанина та блокування начальника управління освіти Львова Андрія Закалюка та представлення нової директорку школи.

Коли нова директорка школи приступила до роботи тоді установі розблокували виплату зарплати її працівникам.

«Станом на 10 квітня нова директорка школи, пані Ярина Нечепурна, працює у школі разом із комісією з інших директорів львівських шкіл, яку ми вчора утворили. Зараз налагоджуються різні юридичні моменти – передаються документи, передаються трудові книжки. Все спокійно, школа працює, вчителі проводять уроки, техперсонал виконує свою роботу. Дуже важливо, що вже сьогодні працівники школи № 96 отримають заробітну плату. Дякую усім, хто проявив мудрість у цій ситуації. Працюємо далі», – повідомив начальник управління освіти Львівської міської ради Андрій Закалюк.

Як раніше повідомляв Андрій Закалюк, колишня директорка школи Галина Михайлик програла конкурс на посаду керівника цієї школи і влаштовувала бунти та заблокувала роботу школи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *