ОСТАННІ НОВИНИ

Адвокат у справі Тершовчина припускає спробу його втечі

|

Адвокат потерпілих у справі колишнього міського голови міста Самбір Тараса Тершовчина Наталія Крісман припускає, що справа екс-мера може набрати досить непрогнозованого розвитку. “Знаючи особисто пана Тершовчина, я можу припускати й те, що він намагатиметься втекти від суду”, – сказала вона у коментарі “Львівському порталу”.

Пані Крісман у розмові додала, що найменший термін ув’язнення, який може потягнути за собою справа, яку інкримінують екс-меру від 8 років позбавлення волі. Відтак, на думку адвоката, клопотання, яке було написане через 30 хвилин після втрати свідомості пана Тершовчина (що на її думку є абсолютно не можливим фізично, бо в той момент його забрала карета швидкої допомоги)щодо надання належних умов для лікування може цілком посприяти його намірам.

“У довідці з медчастини від 18.04 йдеться про призначення підсудному обстеження кардіолога, якого у СІЗО немає”, – зазначила пані Крісман. Тому адвокат потерпілої Оксани Сороки висловила власне припущення про заздалегідь сплановані дії пана Тершовчина.

Наталя Крісман також зацитувала цікавий момент, зафіксований у протоколі судового засідання, де адвокат Тершовчина прочитав звернення підсудного: “відсутність надання спеціалізованого лікування може призвести до моєї смерті”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *