ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міська рада продала на земельному аукціоні дві ділянки

|

Львівська міська рада сьогодні вперше за півроку провела земельний аукціон, на якому продала дві земельні ділянки за 12 мільйонів гривень, про це повідомив заступник начальника управління ресурсів і регулювання

Земельних відносин Львівської міської ради Ігор Гуменчук.

„Продали дві ділянки. Зокрема одну ділянку по вулиці Городоцька-Збиральна, площею 3 га (ділянка під громадські та комерційні забудови) продали за 5,5 млн. грн. при стартовій ціні 2,16 млн. грн.. Іншу ділянку по вулиці Городоцькій (промзона Стегнівка), площею 2 га, продали за 3,5 млн. грн. при стартовій ціні 1,3 млн. грн.”, — сказав він.

„Тут розмістять автостоянку або якесь нешкідливе виробництво”, — сказав Ігор Гуменчук.

Загалом на аукціон виставлялось 3 земельні ділянки, однак заявки від потенційних покупців надійшли лише на 2. „На кожну з проданих ділянок було по 3 покупці”, — зазначив Ігор Гуменчук.

За його словами наступний аукціон міська рада планує провести 11 квітня. Всього у 2006 році Львівська міська рада планує продати 52 ділянки загальною площею 35,9234 га.

Нагадаємо, востаннє міськрада провела земельний аукціон наприкінці жовтня 2005 року. Надалі дата проведення наступних торгів щоразу переносилася.

2005 року Львівська міськрада провела 6 результативних аукціонів, на яких продала 6 земельних ділянок загальною площею 9,592 га за 33 млн. грн. Таким чином передбачений в бюджеті розвитку міста показник надходження грошей від продажу землі був виконаний менш ніж на половину (передбачалося 70 млн. грн.).

У 2004 році на земельних аукціонах у Львові було продано 19 земельних ділянок на суму 28,373 млн. грн., у 3,5 разу більше, ніж за 2003 р. Повідомляє сайт „Вголос” із посиланням на Прес-Тайм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *