ОСТАННІ НОВИНИ

«Опора» позиватиметься з мером Трускавця?

|

Міський голова Трускавця Лев Грицак написав заяву в місцеву прокуратуру про притягнення до кримінальної відповідальності організаторів пікету, за, начебто, блокування роботи Трускавецької міської ради. Про це повідомила керівник громадсько-політичного сектору «ОПОРИ» у Трускавці Світлана Тимчишак.

Всі необхідні пояснення місцевий осередок «ОПОРИ» уже надав слідчому Трускавецького МВ УМВС України у Львівській області. Тепер, залежно від того, як будуть розвиватися події надалі, буде діяти і Трускавецька «ОПОРА».

Зокрема, уже проводяться консультації з юристами про ініціювання судового процесу проти Лева Грицака за порушення Конституції України в частині права вільного зібрання людей, переслідування громадян за їхні погляди та за наклеп на активістів громадської мережі «ОПОРА».

Нагадаємо, що у грудні 2005 року трускавецькі активісти громадської мережі «ОПОРА» (на той час ВГО «ПОРА!») у знак протесту проти необґрунтованого підняття тарифу за комунальні послуги, а також проти часткового вимкнення «5 каналу» фірмою «Лептон» в кабельній мережі провели низку пікетувань Трускавецької міськради. Разом з громадою міста організатори пікетувань домоглися скасування тарифу за утримання житла, яке обслуговує місцеве комунальне підприємство «Наше місто». Пікетувальники також домоглися відновлення трансляції телевізійного «5 каналу» в повному обсязі, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *