ОСТАННІ НОВИНИ

„ПОРА!” пікетуватиме міську раду Трускавця

|

Наступного тижня, 12 грудня, трускавецький осередок ВГО «Пора!» пікетуватиме міську раду. Активісти трускавецької «Пори!» вимагатимуть негайного скликання позачергової сесії міської ради для відміни рішення міськвиконкому щодо тарифів за комунальні послуги, зокрема тарифу за житло, який нещодавно зріс у 2 рази, – повідомила голова трускавецького осередку ГО «Пора!» Світлана Тимчишак.

Пористи також висловлюють своє занепокоєння з приводу того, що з третього грудня цього року єдина у Трускавці компанія „Лептон”, яка надає послуги кабельного телебачення, без попередження й опитування клієнтів перервала у міській мережі трансляцію «5 каналу».

На думку трускавецької «Пори», паралельна трансляція програм «5 каналу» на каналі ТРТ є неповною і не може задовольнити право місцевих глядачів на правдиву і неупереджену інформацію, так як передачі і рекламні блоки ТРТ некоректно і без дотримання програми переривають передачі «5 каналу».

Активісти «Пори!» вважають, що ситуація, яка склалася навколо «5 каналу» у Трускавці, є прихованою цензурою, яку запроваджує місцева влада і вимагатимуть поставити це питання на розгляд позачергової сесії Трускавецької міської ради., інформує Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *