ОСТАННІ НОВИНИ

Зеновій Гузар вважає політакцією прибуття в Луганськ делегації зі Львова

|

Черговою політичною акцією, спрямованою на дискредитацію його доброго імені, назвав перший заступник голови Луганської ОДА, депутат Львівської міської ради Зеновій Гузар (у минулому начальник управління охорони здоров’я ЛМР та головний лікар Львівської міської клінічної лікарні №8) прибуття в Луганськ делегації зі Львова, яка звинувачує його у розголошенні медичної таємниці та доведенні до спроби самогубства дівчинки-підлітка.

Щодо причини прибуття до Луганську львівської делегації, у складі котрої є дядько потерпілої дівчини—Роман Панчишин, З.Гузар сказав: «Злочинець, який відсидів п’ять років у тюрмі, займається шантажем вже не один рік. З цього приводу є два рішення суду: і первинного, і апеляційного. Крапка. Без коментарів».

«А кому це так цікаво і вигідно їхати у Луганськ і робити там всілякі шоу, це продовження методу шантажу. Це чергова політична акція, яка свідчить про те, що моя робота на посаді першого заступника голови Луганської ОДА приносить ефект. Просто комусь у Луганську дуже заважає людина з команди Ющенка, адже не просто так ці люди прибули до Луганська, хтось мусив їх знайти, витратити на це гроші і це є продовженням тієї історії, коли до Львова приїжджали так звані луганські журналісти й шукали на мене компромат»,—зазначив З.Гузар.

Стосовно повідомлення, зробленого Р.Панчишиним, немов Генеральна прокуратура знову вирішила поновити слухання справи, З.Гузар зазначив: «Думаю, що це абсолютно неправдива інформація. Жодних документів на цю тему немає, якщо б стояло питання у перегляді справи, мене безумовно повинні були б поінформувати. А з другої сторони, існує таке поняття як рішення суду, яке вступає у законну силу і вже перегляду не підлягає, це пов’язано і з термінами позовної давності, і з відсутністю факту вчинку».

Р.Панчишин сьогодні даватиме прес-конференцію у редакції луганської газети «ХХ століття», на якій має намір розповісти луганським журналістам про діяльність З. Гузара у Львові.

Щодо судової справи за цим фактом, Р.Панчишин зазначив, що вона зараз перебуває на розгляді у Верховному суді України. «Генеральна прокуратура знову вирішила за доцільне поновити слухання справи, і зараз усі необхідні документи вже скеровані на Львів в один із судів», — наголосив Р. Панчишин.

25 жовтня 2004 року у Львівському обласному апеляційному суді відбулося слухання справи за позовом мешканця Львова Романа Панчишина до управління охорони здоров’я Львівської міської ради та колишнього начальника цього управління З.Гузара.

Р.Панчишин звинувачує З. Гузара у розголошенні діагнозу його сестри Наталі під час проведення звітної прес-конференції з піврічних підсумків роботи управління охорони здоров’я у липні 2002 року.

Від управління охорони здоров’я Львівської міської ради та від З. Гузара особисто Р.Панчишин вимагає відшкодування моральної шкоди його неповнолітній сестрі Наталії – 50 тис. грн.

8 листопада Апеляційний суд Львівської області відхилив позов Романа Панчишина. Таке рішення суд прийняв після закритого засідання, на якому було прослухано аудіозапис звітної прес-конференції З.Гузара, яка відбулася 15 липня 2002 року.

Тоді ж Р.Панчишин заявив, що буде подавати позов до Верховного суду України та Європейського суду з прав людини», а З.Гузар від коментарів відмовився, зазначивши, що «усі коментарі вже дав суд», повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *