ОСТАННІ НОВИНИ

Голова ДПА у Львівській області зустрівся з членами Європейської Бізнес Асоціації

|

Голова ДПА у Львівській області Віталій Хилюк зустрівся вчора з керівниками компаній – членів Європейської Бізнес Асоціації (ЕВА), до складу якої входять представники понад 400 провідних західних компаній, що працюють в Україні, серед них – «Світоч», «Кредит Банк», «Львівська текстильна компанія» та інші. Про це повідомив прес-центр ДПА у Львівській області.




Метою зустрічі було обговорення та вирішення проблемних питань, з якими стикаються представники європейського бізнесу в Україні та у Львівській області зокрема. Під час обговорення актуальних питань Віталій Хилюк окреслив пріоритетні напрями діяльності ДПА області – здійснення заходів щодо реформування податкової служби, структурна перебудова органів ДПС, зміна стилю та методів роботи, забезпечення прозорості у діяльності ДПА та підвищення рівня обслуговування платників податків.




Поряд з цим обговорено низку питань зініційованих представниками асоціації, що стосуються відшкодування ПДВ, реєстрації СПД, роз’яснення податкового законодавства тощо. Як зазначив В. Хилюк, за останні чотири місяці підприємствам області відшкодовано 82 мільйони гривень. Це майже у 5 разів більше, ніж за період з січня до квітня.




Голова ДПА у Львівській області наголосив, що податкова служба області прагне розвивати партнерство та взаємоповагу між податковими органами і платниками податків, а також бере активну участь у створенні привабливих умов для залучення інвестицій в економіку області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *