ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали закладчицю наркотиків

Олег Дерев'янко

|

Поліцейські затримали у Львові 33-річну жінку, яка розповсюджувала наркотики та психотропи. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

За даними слідства, 33-річна львів’янка займалась розповсюдженням наркотиків та психотропів, здійснюючи «закладки» та реалізуючи їх «з рук у руки», а також організувала місце для вживання наркотиків.

Правоохоронці затримали зловмисницю 1 квітня на вулиці Величковського у Львові під час здійснення «закладок». З собою вона мала сім згортків із речовиною рослинного походження, ззовні схожою на наркотичний засіб «канабіс». Окрім того, у неї вилучили згортки та зіп-пакети з речовинами, схожими на психотропні засоби «амфетамін» та «PVP», засоби для фасування, електронні ваги та інші речові докази. Усе це скерували на експертне дослідження.

Щомісячний прибуток зловмисниці від незаконної діяльності становив близько 100 тисяч гривень.

Затриманій повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.

Нагадаємо, що 30 березня правоохоронці викрили 24-річного жителя одного з сіл Стрийського району, який робив «закладки». Йому загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *