ОСТАННІ НОВИНИ

Поляки заблокували рух для вантажівок на пункті пропуску «Угринів – Долгобичув»

Маркіян Рой

|

У пункті пропуску (ПП) «Угринів – Долгобичув» на кордоні з Польщею відновилося блокування руху для вантажних транспортних засобів. Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

«За інформацією від польських прикордонників, сьогодні близько 09:00 на території Польщі перед пунктом пропуску «Угринів-Долгобичув» поновилося блокування руху для вантажівок. У зв’язку з цим ускладнення руху можливе як на виїзд з Польщі, так і на в’їзд», – йдеться в повідомленні.

У ДПСУ також закликали водіїв та перевізників врахувати цю інформацію під час міжнародних перевезень.

28 березня у пункті пропуску «Угринів-Долгобичув» на кордоні з Польщею тимчасово припинили блокування руху вантажівок в обох напрямках.

Нагадаємо, польські протестувальники заблокували виїзд вантажівок із пунктів пропуску «Угринів» та «Устилуг» 11 березня.

Як відомо, польські аграрії протестують на кордоні з Україною з 9 лютого. Вони періодично блокують рух вантажівок, а згодом навіть взялись за приватні авто та автобуси.

Протестувальники висипали українське зерно на дорогу, влаштовували провокативні акції з російським підтекстом.

В ніч на 25 лютого в Польщі було наймасштабніше пошкодження української агропродукції – на залізниці розсипали 160 тонн українського зерна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *