ОСТАННІ НОВИНИ

Керівництво міста просить мешканців погасити борги за теплопостачання

|

<P>Прес-служба міської ради розповсюдила звернення керівництва міста до мешканців із приводу опалти заборгованості за спожите тепло. Як випливає із звернення, заборгованість може призвести до того, що газопостачальні організації перестануть подавати газ тепловикам. Подаємо текст документа:




<P>“Шановні львів `яни!

<P>Через значну заборгованість населення міста перед теплопостачальними підприємствами за надані послуги з теплопостачання склалася надзвичайна ситуація з погашенням боргу теплопостачальних підприємств перед підприємствами газопостачання за спожитий природний газ. Низький рівень проплат населення за спожиту теплову енергію не дозволяє теплопостачальним організаціям закупити необхідну кількість газу для забезпечення мешканців міста гарячою водою в повному обсязі та не уможливлює належну та своєчасну підготовку об`єктів теплового господарства і житлового фонду міста в цілому до експлуатації в осінньо-зимовий період.

<P>Ситуація з закупівлею газу на сьогоднішній день є критичною!!! У разі ненадходження в найближчий час від населення заборгованих коштів, подача газу теплопостачальним організація може бути припинена.

<P>Шановні мешканці міста!

<P>Просимо Вас в найкоротші терміни погасити борги за надані Вам послуги з теплопостачання та гарячого водопостачання своєчасно здійснювати поточні платежі за ці послуги!

<P>Від цього залежить робота комунальних служб міста та якість і своєчасність надання Вам послуг з теплопостачання та гарячого водопостачання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *