ОСТАННІ НОВИНИ

Таліпов бачить за звільненням Шкаради руку Порошенка

|

Перший секретар Львівського обласного комітету СПУ Євген Таліпов вважає вимогу Президента України Віктора Ющенка про звільнення начальника УМВСУ у Львівській області Богдана Шкаради політичною розправою. Про це Євген Таліпов заявив в коментарі Прес-Тайм”. “Це несправедливо. Сьогодні йдуть політичні ігри. Це просто політична розправа над людиною”, – сказав він. “Те, що творить команда Москаля, заступника міністра внутрішніх справ, це недопустимі речі. Я вважаю, що зараз намагаються укріпити позиції Порошенка і Червоненка”, – додав він.

На думку Євгена Таліпова, підставою до такої заяви Ющенка послужило те, що Богдан Шкарада не виконав декілька вказівок міністра внутрішніх справ. “Як же можна, що Шкарада і його заступники отримали стільки доган за 4,5 місяці праці. Сало (екс-начальник УМВСУ у Львівській області – “П-Т”) за всю свою службу стільки не отримав”Так скажіть, ми ведемо кадрові зміни чи це кадрова перестановка для угодних і вірних”, – наголосив він. “Я прослужив в лавах збройних сил 26 років, в мене жодної догани не було”, – наголосив Євген Таліпов. На його думку, це означає початок виборчої кампанії 2006 року, тому міністр не володіє вже ситуацією. “Потім буде митниця, потім ДПА і т.д. і т.п.”, – припустив Євген Таліпов.

“Це рішення несправедливе. “Це не гарно по відношенню до людини, яка 30 років пропрацювала в УВС. По-друге, це ляпас губернатору, бо саме Олійник його запропонував на посаду”, – наголосив він. Євген Таліпов також не виключив, що соціалісти підуть в опозицію, якщо на посаду повернеться екс-начальник УМВСУ у Львівській області Василь Рябошапка. “Якщо Рябошапко повернеться на посаду, то це взагалі буде жах. Тоді нехай Червоненко і Порошенко надалі керують Україною всі 5 років, а нам потрібно буде переходити в опозицію”, – зазначив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *