ОСТАННІ НОВИНИ

Судові дебати у Скнилівській справі завершено

|

Судові дебати у справі Скнилівської трагедії були сьогодні завершені. Ніхто із підсудних у справі не визнав своєї вини в авіакатастрофі, про це „Львівському порталу” повідомив голова ЛМГО „Скнилівська трагедія” Стефан Козак.

Проте, за словами пана Козака, всі підсудні висловили потерпілим співчуття і попросили вибачення за падіння літака на Скнилові, особливо щиро це зробили підсудні Дзюбецький та Лукіних. Також вони висловили побажання до суду, щоб його вирок був справедливий.

Крім цього всі учасники судового процесу мали сьогодні право на останню репліку, а підсудні – на останнє слово. На разі цим правом не скористався лише підсудний Єгоров, відтак слухання справи буде продовжено наступного вівторка, 21 червня.

Участь у сьогоднішніх дебатах взяли і представники Міністерства оборони. Вони, за словами пана Козака, звинуватили потерпілих у тому, що їхні переживання є надто глибокими і не визнали методики визначення розміру відшкодування моральних збитків, якою користувалися потерпілі. Щодо розміру відшкодувань потерпілих внаслідок Скнилівської трагедії Міністерство оборони України покладається на думку суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *