ОСТАННІ НОВИНИ

ЗахОК проводитиме розпродаж свого майна

|

Виставка-продаж надлишкової військової техніки та майна Західного оперативного командування, які з’явилися внаслідок реформування військ проходитиме з 14 до 16 червня 2005 року у військових частинах А 1877, що у селищі Ярмоливці Хмельницької області, та А 1587 у місті Дубляни Львівської області, про це повідомив прес-центр ЗахОК.

Начальники управлінь та довольчих служб оперативного командування визначили перелік надлишкової військової техніки та майна, яке буде представлено до огляду зацікавленим особам. Це автомобільна і медична техніка, майно служби паливно-мастильних матеріалів, інженерної, продовольчої та речової служб. Зокрема до реалізації готуються автомобілі ЗІЛ-131, Газ-66, УРАЛ-375 та комплектуючі до них.

Для потенційних покупців надаватиметься можливість оглянути продукцію. Продаватимуться кухні причіпні та переносні, термоси, цистерни для води, намети, посуд, настільні ваги, брезент для накриття продовольства, чавунні котли, протигази, распіратори, сокири, лопати тощо. Загалом буде представлено понад 350 найменувань військового майна та техніки.

У Дублянах розпродаж проходитиме за адресою: вулиця Львівська, 1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *