ОСТАННІ НОВИНИ

Андрій Лалак став головою ЛОО "Трудова Україна"

|

Головою Львівської обласної організації партії „Трудова Україна” обрано Андрія Лалака,про це повідомив заступник голови ЛОО „Трудова Україна” Володимир Клюс.За його словами, таке рішення було прийнято 18 квітня на обласній конференції партії.

В. Клюс розповів, що колишній голова ЛОО „Трудова Україна” Василь Тимків написав заяву про зняття з себе повноважень керівника обласної організації і голови правління ЛОО у зв‘язку з певними сімейними проблемами. „Ставилося питання по двом кандидатурам: моїй кандидатурі та кандидатурі Андрія Михайловича Лалака. Під час голосування буквально з перевагою у кілька голосів було проголосовано за кандидатуру Андрія Лалака”, ― зазначив він. При цьому Володимир Клюс зазначив, що конференція обирає керівника організації, але затверджує його на посаді Президія політради партії в Києві. На його думку, засідання Президії політради партії відбудеться вже після з‘їзду.

За словами Володимира Клюса, рішення Президії багато в чому буде залежати від рішень з‘їзду. „Легітимність його як керівника буде визначати київське керівництво”, ― зазначив він.Андрій Лалак до цього був головою Сихівської районної організації „Трудова Україна”. Обіймає посаду голови правління АТП №1, повідомляє “Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *