ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОО „Наша Україна” вважає висловлювання Димінського щодо Загайного некоректними

|

Львівська обласна організація партії „Наша Україна” розповсюдила заяву на підтримку свого однопартійця, керівника комунального підприємства „Спортресурс” Віталія Загайного. У заяві члени цієї партії наголошують, що президент ФК „Карпати” Петро Димінський дозволив собі некоретні висловлювання на адресу п.Загайного. Подаємо текст заяви:

„Заява про підтримку

В понеділок (14 березня 2005 року) народний депутат України, президент ФК „Карпати”, пан Петро Димінський, відповідаючи на запитання журналістів, стосовно подальшої долі свого футбольного клубу, дозволив собі некоректно висловитись на адресу нашого колеги, депутата львівської міської ради – Віталія Загайного.

З наявних в нас медіа матеріалів, ми робимо висновок що пан Димінський, вирішив уважно вивчити біографію Віталія Загайного, на предмет профпридатності останнього, займані ним посаді (керівника ЛКП „Спортресурс”). При цьому оголосив про це на підвищених тонах.

Ми – депутати, члени групи „Наша Україна” однойменної фракції у львівській міській раді, глибоко занепокоєнні тим, що дехто вважає за можливе свої обов’язки перекладати на плечі інших людей. При цьому погрожуючи людям, за допомогою неоднозначних натяків чи обіцянок.

Ми, одноголосно заявляємо про свою підтримку нашого колеги та одно партійця – Віталія Загайного. Який, за таких несприятливих умов (як природних так і психологічних) все ж робить все від нього можливе для того, щоб підконтрольне йому відомство, професійно і якісно, виконало поставлені перед ним завдання.

Депутатська група „Наша Україна” нагадує Петру Димінському проте, що його в першу чергу мала б хвилювати проблема повернення львівського клубу до вищої футбольної ліги. А також те, що якщо пан Димінський вважає себе таким професіоналом, то нехай пояснить громаді міста, чому гасло „європейському місту – європейський футбол” втратило свою актуальність. І хто до цього причетний…

Львівська обласна організація партії «Наша Україна»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *